image

Pidämme syys-lokakuussa alkeiskurssin historiallisesta eurooppalaisesta taistelutaidosta nimeltään kunst des fechtens. Lajiin sisältyy kaksintaistelutekniikoita jalan ja ratsain, asein ja ilman. Kurssilla tutustumme painiin (fussringen) ja taisteluveitseen (messer).

Lähteet ovat 1400-luvun lopun ja 1500-luvun alun etelä-saksalaisia taisteluoppaita yhdistettynä moderniin tietämykseen kamppailulajien harjoittelusta. Kurssin harjoitukset pidetään puistossa Oulunkylässä, osoitteessa Kylänvanhimmantie 1, maanantaisin ja torstaisin klo 17-19. Tarpeen vaatiessa harjoittelemme sisätiloissa Töölön Kisahallilla tai Ylioppilastalolla erillisen ilmoituksen mukaan. Et tarvitse mitään tiettyjä varusteita, mutta ilmoitathan mikäli sinulla on vammoja tai rajoitteita jotka pitää ottaa harjoitellessa huomioon.

image

Ensimmäinen harjoituskerta on maanantaina 23.9. ja viimeinen harjoituskerta 31.10. Kurssi maksaa 20€. Ilmoittautumiset osoitteeseen grieswartt-hallitus@helsinki.fi. Mukaan voi hypätä parin ensimmäisen viikon aikana jos ei ennätä ensimmäisille kerroille.

Kurssilta saat hauskaa treeniseuraa sekä kuntoa ja koordinaatiokykyä kohentavan harrastuksen. Alkeiskurssin jälkeen voit jatkaa harjoittelua maksutta. Harjoittelu tähtää yksilöstä riippuen tutkimustoimintaan, erilaisia kamppailutapahtumia varten valmentautumiseen, näytöstaisteluihin ja ottelemisen ilosta nauttimiseen.

Mainokset