Harjoitukset

Harjoituksiin?

Grieswartt harjoittelee aktiivisesti. Harjoitusten sisältö ja harjoitusajat päätetään yleensä puolen vuoden välein, perustuen aktiivisten harjoittelijoiden toiveisiin. Grieswarttin harjoituksiin ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet, mutta tulijan on hyvä muistaa pari seikkaa: Grieswartt on ennemminkin kerho kuin koulu, mikä tarkoittaa sitä ettei meillä ole pääsymaksuja, muttei myöskään virallista vetäjää. Siksi on aina harjoituksiin tultaessa hyvä varmistaa, että paikalla on joku kokeneempi treenaaja. Sosiaalisen median käyttäjät voivat tarkistaa tämän esimerkiksi Facebookissa Greswarttin treeniryhmästä. Loppujen täytyy tyytyä tallentamaan muiden treenaajien puhelinnumerot puhelimiinsa.

15471822124_d7ec6648ab_o

Treenipaikat

Grieswartt harjoittelee useissa eri paikoissa, joista suosituimmat ovat Töölön Kisahalli sekä kesäkaudella lukuisat Helsingin puistot.

Töölön kisahalli

Suurin osa osa säännöllisestä toiminnasta tapahtuu historiallisessa Töölön Kisahallissa, pohjoispäädyn yläkerrassa sijaitsevassa painisalissa. Kisahallilla on muutaman euron sisäänpääsymaksu, hinnat voit tarkistaa osoitteesta:

Puistot

Kesällä seura treenaa usein puistoissa. Hyväksi havaittuja alan mestoja ovat mm. Hesperianpuisto Töölössä, Kylänvanhimmanpuisto Oulunkylässä ja nurmikko Hämeentien maasillan vieressä Vallilassa. Treenipuisto valitaan aina ennen kesää ja siitä tiedotetaan.

Mannerheim-sali

Helsingin Uudella Ylioppilastalolla sijaitsevassa Mannerheim-salissa on seura tavannut järjestää lukupiirejä ja aseellisia harjoituksia.

Malminkartanon jätemäki

Seura käy kuukausittain juoksemassa ja kuntoilemassa Malminkartanon jätemäellä Pyhän Yrjön kuntopiirin merkeissä.

Taivaskallio

Käpylän siimeksessä, Taivaskallion vanhojen ilmantorjuntatykkien varjossa sijaitsee yhdistyksen myyttinen alkukoti.

 

Paini

Kaikki taistelutaidot lähtevät painista, anonyymia keskiaikaista kirjuria mukaillen. Paini oli kaikkien yhteiskuntaluokkien harrastama kisailu- ja taistelutaito jonka harrastus aloitettiin usein jo lapsena. Harva laji kehittää voimaa ja kuntoa yhtä täyspainoisesti.

Seuramme on profiloitunut Suomessa saksalaisen painin tutkimuksessa ja opetuksessa ja menestynyt myös lajin kisoissa.

WP_20141027_002

Messer

——

Pyhän Yrjön kuntopiiri

Tavoittaakseemme ajanmukaisten esikuviemme fysiikan, lisäämme viikottaiseen harjoitteluumme myös erilaisia kuntoharjoitteita. Pyhän Yrjön kuntopiirissä harjoitetaan kestävyyttä, kehonhallintaa, räjähtävyyttä ja voimaa, esoteerisin lisämaustein.

15903498568_46f2e32464_o

Mainokset